Piratenpartij Delft voert campagne in winkelcentrum De Hoven

Arrr, vanmiddag hebben we met twee Piraten de Hoven geënterd. Als echte Piraten waren we natuurlijk niet op het idee gekomen om hier vergunning voor aan te vragen. Waarom zou je ook? Vrijheid van meningsuiting alleen voor mensen met een vergunning? De Hoven is zo’n shopping mall die, net als andere malls wel aanvoelt als publieke ruimte, maar het niet is. Dus na een half uurtje werd ons vriendelijk gevraagd buiten in de frisse lucht verder te flyeren.

De reacties van het publiek waren verdeeld; Veel mensen pakten onze flyer aan en liepen vlug door, terwijl ze de flyer bekeken. Andere stopten wel even voor een praatje en zijn nieuwsgierig naar wat de Piratenpartij is. Gelukkig hoorden we ook diverse keren “Ah de Piratenpartij, mijn stem heb je!”

De gesprekken gingen over allerhande klachten over het huidige bestuur; ze beklaagden zich bijvoorbeeld over de bureaucratische rompslomp om een traplift te krijgen en dat je er na drie tijdelijke contracten uitvliegt, ook als je je werk erg goed doet.

Er blijkt nog heel wat te doen voordat iedereen ons kent!

Deel via social media:
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.