Veel vragen voor Piratenpartij bij Delftse Stadsborrel over Tweede Kamerverkiezingen

Na een lange dag posterplakken, flyers verspreiden en tussen door nog het privéleven aan de gang houden, is er ook nog ruimte om naar de Stadsborrel in het Rietveld theater over Tweede Kamerverkiezingen te gaan.
(De borrel was vooral op Facebook aangekondigd, waardoor de meeste van onze privacy liefhebbende Piraten deze helaas hadden gemist.) Met vlag en een stapel flyers waren we mooi op tijd aanwezig. Het format was twee minuten pitchen en daarna Questions & Answers (Q&A) met het publiek.

In de pitch van de Piratenpartij Delft vertelde Jan over de kernpunten van de Piratenpartij: Vrijheid van informatie, burgerrechten, democratie en directe invloed van de burger. Ook burgers mochten, als zij vooraf informatie hadden gestuurd, op de zeepkist gaan staan om een punt te maken, maar daarvoor bleek geen animo. (Wijze les voor organisatoren van burgertoppen en inspraakavonden: De drempel voor burgers om ergens naar toe te gaan en op een zeepkist te klimmen is hoog). Daarna volgden vragen uit het publiek, waarbij de vragensteller aangaf voor welke twee partijen de vraag was bedoeld. Als nieuwe partij in de Delftse politieke arena kregen we veel vragen. Dat was tof!

Hier een korte samenvatting:
De Q&A hadden nog lang kunnen doorgaan, maar het was tijd voor de borrel! Proost op een goede verkiezingscampagne! 
Deel via social media:
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.